Pagina's

maandag 30 april 2012

happy birthday to me!

hallo allemaal. gister ben ik jarig geweest.
ik ben 20 jaar geworden, erg leuk want ik ben officeel geen tiener meer! van mijn ouders heb ik (gedeeltelijk, ik heb zelf mee moeten betalen) een spiegelreflexcamera gekregen.
teleurgesteld ik kan nu al zeggen dat ik er ontzettend tevreden mee bent en ik heb hem gister al lekker kunnen uittesten omdat mijn achternichtje en neefjes er waren. hij komt bij de Wehkamp.nl vandaan. voor ongeveer twee weken geleden viel er een folder door de bus van (iets met) de gekke vierdaagse (volgens mij). daarin stond deze mooie camera incl. een lens van 18-55 mm voor maar 349 euro. ik was een beetje teleurgesteld want de aanbieding was maar geldig tot de 22e (dacht ik) en dat was dus 7 dagen voor mijn verjaardag. mijn vader had zoiets van haal hem maar maar ik had het geld nog niet bij elkaar dus ik dacht dat ik door moest sparen. ik heb hem uiteindelijk toch gehaald en twee dagen later was die al in huis. ik mocht hem alleen nog niet gebruiken maar heb wel even gekeken of die het goed deed. gister mocht ik hem helemaal uitpakken en ik ben verliefd! verder is er visite geweest en heb ik eigenlijk alleen maar geld gekregen (voor een geheugenkaart en een cameratas) en van mijn zusje een Hello kitty bordspel en een leuk Hello kitty kussen. van mijn broertje weet ik het niet want die heb ik eigenlijk niet veel gezien maar mijn moeder zei dat er nog wel wat kwam.
weet iemand trouwens hoe ik een stukje regel tussen de tekst door krijg ik druk wel op enter maar hij doet het niet. vanmiddag (of avond) komt er een winactie online dus ik zou zeggen kom gezellig terug en doe vooral mee aan mijn winactie. liefs, kimberley

1 opmerking: