Pagina's

dinsdag 14 februari 2012

aan de bak.

ik had een aantal dagen geleden een geniaal idee.
(dan wel midden in de nacht maar goed)
als extratje voor mijn vaders verjaardag wou ik pinda rotsjes maken.
iets wat mijn vader ontzettend lekker vind.

gisteren heb ik ze gemaakt!
alle ingredienten gehaald en 's ochtends alvast de chocolade in stukjes gehakt.
man o man wat een werk is dat zeg!
ik had drie melk chocolade repen en drie witte chocolade repen.

tussendoor even de afwas gedaan want ja het was al na 't ontbijt.

nadat alle chocolade gehakt was en een deel van de afwas klaar was ben ik een choco cake gaan maken.
wel een uit zo'n pak hoor.

alle spulletjes klaargezet en de cakevorm vast beboterd.

beslag in de cakevorm en dan....

hup in de oven.

de verpakking zei dat de cake 55-65 minuten in de oven moest bij 145 graden.
ik heb de cake er denk ik na een half uurtje uitgehaald want hij begon zwart te worden.

mijn zusje en ik vonden hem erg lekker maar volgens mijn moeder was die niet gaar.

om drie uur had Juliette een vriendinnetje meegenomen om pindarotsjes te maken.
ik heb helaas geen foto's van het maak proces maar het eindresultaat mag er wezen al zeg ik het zelf.




morgen of overmorgen ga ik ze mooi inpakken in een chique celofaan papiertje en ik heb een sticker uit geprint die ik erop plak.

dat was me het dagje wel weer gister.

liefs,
kimberley

2 opmerkingen: